LEGOLAND åbner 50. års fødselsdagssæson med kongeligt besøg …

På job for Ritzau / Scanpix i  Legoland. LEGOLAND fylder 50. år i 2018 og fejrer fødselsdagen med en ny rutsjebane til de mindre børn og en stor opgradering af hele parken. Til at markere åbningen den 24. marts og indvielsen af det nye område i LEGOREDO Town, vil D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie være til stede som æresgæster i de officielle festligheder.

Der er travlt i LEGOLAND® for tiden. Parkens mange ansatte arbejder på højtryk for at blive klar til en helt særlig sæson, hvor LEGOLAND fylder 50 år. Når parken slår dørene op den 24. marts, vil gæsterne kunne opleve en stor forvandling. Hele indgangsportalen vil være fyldt med flotte farver, og mange nye LEGO® figurer vil præge bygningerne omkring indgangen.

LEGOLAND fejrer også den runde fødselsdag ved at opgradere det folkekære område LEGOREDO® Town. Her får de mindre børn glæde af en helt ny rutsjebane, Flying Eagle, og gæstefavoritten LEGO Canoe bliver totalrenoveret efter 25 år med flere end 18 mio. kanoture.

Vi glæder os rigtig meget til at fejre LEGOLAND parkens 50 års fødselsdag sammen med vores gæster. Derfor er det også en stor glæde, at åbningen i år bliver helt speciel med kongeligt besøg, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie deltager i åbningen af LEGOLAND kl. 10.00 og deltager herefter i indvielsen af det nye område i LEGOREDO Town.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *